• Eniac-mässan

Vi finns på plats vid årets Eniac-mässa i Malmö 21 november, kom gärna förbi och hälsa på. Passa på att ställa frågor om er kyrkoförsäkring eller titta förbi och prata en stund.

Anna och Kristina

• NLA byter namn till Sedgwick

Vår skadekonsult, Nordic Loss Adjusting AB har blivit förvärvade av Sedgwick AB och har därmed bytt namn. Ni kontaktar dem precis som vanligt via fliken "Vid skada" eller på vårt telefonnummer 010-160 71 00 tonval 3. Ni kommer att ha kontakt med samma personer som tidigare så inget är förändrat där heller.

• Nya informationsblad

Nu finns det nya informationblad om olika moment i kyrkoförsäkringen, till exempel olycksfall, resa, transport och utställning. Se under kundinloggning. Användarnamn och lösenord finns på ert senaste försäkringsbrev.

• Återbäring

Kyrkans Försäkring AB lämnar premieåterbäring på totalt 8 miljoner kr för år 2018

• MOTORFÖRSÄKRING

Kyrkans Försäkring AB har i samarbete med Trygg-Hansa skräddarsytt en unik fordonsförsäkring för församlingar, pastorat och stift inom Svenska kyrkan. Snabb skadereglering, reducerad premie och drulleförsäkring är några av förmånerna. Läs mer och beställ en offert idag.